Opdrachten Lean

Bij onderstaande opdrachten heeft PPM advies de methode van Lean toegepast. Klik op de opdracht om te lezen wat de opdracht inhoudt, hoe PPM advies het heeft aangepakt en wat het uiteindelijke resultaat is.

Lean trainer, gemeente Edam_Volendam (jan 2013 – nov 2013)

Opdracht De afdeling Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM) van de gemeente Edam-Volendam wil zich verder ontwikkelen en professionaliseren. Daarvoor wordt de LEAN methodiek ingezet. Door een strakke planning worden alle medewerkers in een half jaar getraind in het organiseren … Lees verder

Posted in Opdrachten Lean Versterking Dienstverlening | Reacties uitgeschakeld voor Lean trainer, gemeente Edam_Volendam (jan 2013 – nov 2013)

Invoering Lean-management, gemeente Medemblik (apr 2011 – dec 2011)

Opdracht Medemblik is een gemeente in de regio West-Friesland van de provincie Noord-Holland. Het is een fusiegemeente die per 1 januari 2011 ontstaan is uit de voormalige gemeenten Medemblik, Wervershoof en Andijk. Naast het aansturen van de sector Publiekszaken was … Lees verder

Posted in Opdrachten Lean Versterking Dienstverlening | Reacties uitgeschakeld voor Invoering Lean-management, gemeente Medemblik (apr 2011 – dec 2011)
Delen via: