Opdrachten ICT en Informatievoorziening

Onderstaande opdrachten hebben betrekking op digitalisering. Klik op de opdracht om te lezen wat de opdracht inhoudt, hoe PPM advies het heeft aangepakt en wat het uiteindelijke resultaat is.

Adviseur Directie Inkoop en Informatisering, ministerie van VenJ (jan 2017 – heden)

Het ministerie van Veiligheid en Justitie (VenJ) zet de komende jaren in op verbetering, vernieuwing en versterking van de informatievoorziening en de ICT-functie. Daarvoor heeft de Directie Informatisering en Inkoop (DI&I) een I-Strategie 2017-2022 opgesteld. In dit plan is beschreven welke stappen … Lees verder

Posted in Opdrachten digitalisering | Reacties uitgeschakeld voor Adviseur Directie Inkoop en Informatisering, ministerie van VenJ (jan 2017 – heden)

Projectleider Audio Visueel Materiaal (I-Planthema 2.1.4), ministerie van VenJ (mei 2016 – jan 2017)

Opdracht Het ministerie van Veiligheid en Justitie (VenJ) zet de komende jaren in op verbetering, vernieuwing en versterking van de informatievoorziening en de ICT-functie. Daarvoor is een I-Plan opgesteld. In dit plan is beschreven welke stappen op dit gebied worden … Lees verder

Posted in Opdrachten digitalisering | Reacties uitgeschakeld voor Projectleider Audio Visueel Materiaal (I-Planthema 2.1.4), ministerie van VenJ (mei 2016 – jan 2017)

 

Delen via: