‘Als je vasthoudt aan het oude,…’

‘Als je vasthoudt aan het oude, kom je niet vooruit’ is een spreuk die al jarenlang onderdeel is van de werkwijze van PPM advies. Het is een spreuk die past bij de manier waarop PPM advies haar opdrachten uitvoert, verbindingen legt en innovatieve oplossingen invoert. Dit vinden wij van groot belang en essentieel om met passie in het leven te staan en de uitdagingen aan te gaan. Het optimaliseren van de verschillende communicatiekanalen is daar dan ook een essentieel onderdeel in. En zo merkten wij dat onze website niet meer voldeed aan het doel waarvoor deze is ingericht. Namelijk een beeld geven waar wij als PPM advies ons mee bezig houden, hoe en waar wij verbindingen willen en kunnen leggen. Dat wij collega’s en belangstellenden graag helpen aan de informatie die zij zoeken.

Dus tijd voor het opzetten van een nieuwe website. Zowel qua uiterlijk, als qua inhoud is deze digitale verwoording van wat wij doen compleet op de schop gegaan. We hebben gekozen voor een indeling waarin drie ontwikkelingen centraal staan. De eerste ontwikkeling is de versterking van de dienstverlening; een ontwikkeling die in onze ogen de komende jaren alleen maar verder zal versterken. De tweede zijn de beleids- en organisatiewensen. Hierbij denken we aan ontwikkelingen met betrekking tot het invoeren van crowdsourcing, ontwikkelingen op het gebied van personeelsmanagement, het schrijven van een specifieke visie. Als derde de ontwikkeling vanuit de maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan de decentralisaties en de aanpak van fraude.

Behalve een beetje voor PPM advies, is deze ontwikkeling vooral voor jou. We hebben geluisterd naar de wensen en opmerkingen van een aantal mensen waarmee we de afgelopen jaren nauw hebben samengewerkt. Maar we hebben ook gekeken naar het zoekpatroon op de oude website. Hoewel wij volledig achter onze nieuwe website staan, zijn wij toch heel benieuwd wat je ervan vindt. Schroom niet om (wellicht) kritisch te zijn. Want, wie vasthoudt aan het oude… Precies!

 

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *